Choď na obsah Choď na menu

2. Lekcia

3. 3. 2013

1. Pentagramy by mali poznať všetci...

Dobrý pentagram

Zlý pentagram (obrátený)

Existuje pentagram pre vyvolávanie démonov. Nevedela som nájsť jeho obrázok. Ak ho chcete nakresliť nakreslite dobrý pentagram a na to obrátený.

 

2. Tipy síl: Sila jedného, Dvojsila, Trojsila

Sila jedného: So silou jedného môže bojovať s démonom čarodejnica sama

Dvojsila: S Dvojsilou premôžu démona iba dve čarodejnice

Trojsila: S Trojsilou promôžu démona tri čarodejnice

 

3. Dosiaľ známy démoni:

Cedrick, hadí muž

Tip sily: Dvojsila

 Je to polodémon (má aj ľudskú podobu). Rozlíšime ho tak, že niekedy zasičí a na ruke má jazvu v tvare preseknutého hada. Keď si na ňu poklepe, premení sa. V ľudskej podobe ho nemožno zabiť. Je silný a hádže jedové gule a nechty. Môže čarodejnice aj zjesť zaživa.

Mačacia kráľovná

Tip sily: Trojsila

Mačacia kráľovná je zlý a veľmi silný démon. Má oči, ústa, nos a obočie človeka. Na hlave má korunu. Hádže žlté gule obalené pazúrmi. Gule cez štít neprejdu, ale pazúre áno. Je to polodémon a mení sa okrem svojej démonickej podoby na mačku a na človeka.

Thuatha

Tip sily: Sila jedného

Thuata je zlá čarodejnica ktorú môže poraziť len Vyvolený. Pomocou magického prachu dokáže všetko. Obľubuje hadov. Vlastní magickú tyč (žezlo) v ktorej má sústredenú moc. Je veľmi silná, čím kratšie je v tele, tým je silnejišia. Postupom času slabne.

Zmrzlinová pani

Tip sily: Dvojsila

Zmrzlinová pani alebo snehová kráľovná je kráľovná zamrznutých duší a aj ona je jednou z nich. Hádže zľadovatené predmety ale cez leto nemá moc. Má dlhý červený plášť, žezlo a čierne, dlhé vlasy. Nosí červené čižmy s čiernou kožušinkou, akú má aj na kabáte. Jej znakom je trojkopčeková zmrzlina.

Alegra

Tip sily: Sila jedného, Dvojsila

Alegra je zlá. Je to tvor, napoly mačka napoly človek. Stvorila ju Hekatéa má moc premeniť sa na čiernu mačku a ovláda všetky bojové umenia.

Abraxas

Tip sily: Sila jedného

Abraxas je zlý démon, ktorý žije v astrálnej rovine a nech sa majú na pozore všetky čarodejnice lebo kradne knihy mágie a potom z nich číta odzadu a tým oživuje mŕtvych démonov a ruší kúzla.

Zvádzač

Tip sily:

je to polodémon ktorý ma shcopnosť zvádzania, premiestňovania, neviditeľnosti a posúvania času (dopredu aj dozadu). Zvádza okolie čarodejníc aby sa k nim mohol dostať. Najčastejišie sa prevteluje do frajerov alebo rodičov. Čarodejnice zrádza za odmenu silnejiším démonom a potom ich zmrazí a rozdrví na kúsky. Je nebezpečný a jeho pánom je Beso, ktorý ho aj stvoril a to z ohňa. Môže byť zničený vodou a zemou. Pri čarodejniciach s týmito schopnosťami sa nezdržiava. Spoznať ho môžete podľa správania, lebo nevie ako sa správajú vaši blízky. Nemá svoju tvár.

Succubus

Tip sily: Dvojsila, Trojsila

Succubus je démon, ktorý berie na seba podobu ženy aby zviedol nič netušiacich mužov. Počas milovania Succuba vyciciava energiu muža, čo spôsobí často bezvedomie až smrť.
Succubu spoznáte podľa týchto znakov: je nadpozemsky krásna bez jedinej chyby a chce si Vás získať. Succuba po súloži mužov zabíja (ak nakladie vajíčka). Zastaviť ju možno kúzlom.
Ty Succub, potomok diabla,
prišla som sem, aby som ťa odvolala,
zmizni do pekla, zlá Succuba,
obráť sa na popol, diablova milenka!
Toto kúzlo platí len pre dvoch a viacerých.
 

Pán Tieňov

Tip sily: Nezistená

Je to démon ktorý má schopnosť ovládnuť váš tieň a ten vás môže aj zabiť. Má schopnosť elektromagnetických gúľ a teleorbingu. Nemá určitú podobu a s čarodejníc vysáa životnú silu. Keď ju vysaje, z čarodejnice sa stane stará babička a zo zlej čarodejnice ostane tieň. Zatiaľ o ňom veľa nevieme.

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.